OKUL KURALLARI VE İŞLEYİŞİMİZ

“Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur: Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım etmez.”

Johann Heinrich Pestalozzi
  • Okulumuz 8.30’da açılır. 15.45’te eğitim sona erer ve 16.00’da kapanır.
  • Güne hep birlikte başlarız. Bu yüzden en geç 09.30’da okulda oluruz. Bu saatte okulda olamayan öğrenciler için ikinci giriş saati 12.00’dir.

• Çocukların çantalarında mutlaka en az üç takım iç ve dış temiz yedek giysi bulunur.

• Çocuklar ayak sağlıkları için okulda, uygun koşullar olduğu takdirde ayakkabı giymezler.

• Kahvaltısını okulda yapacak çocuklar için en geç geliş saati 9.00’dur.
  • Programda yazan kahvaltı-yemek saatleri dışında yemek servisi yapılmaz.
  • Okulumuz MEB onaylı kurum akademik çalışma takvimini takip eder. Okul, akademik takvimimizdeki tatil günlerinde, resmi günlerde ve hafta sonu kapalıdır.
  • Gezi günlerinde gezi izin yazısı olmayan çocuklar geziye katılamaz.
  • Okulumuzun eğitim ücretlerimiz her ayın 1-3’ü arası otomatik ödeme talimatıyla aylık ödenir.
  • Hastalık, tatil gibi öğrencinin okula gelemediği durumlarda ücret kesintisi yapılmaz.